Siri Kuliah Ust Azhar Idrus

Tuesday, April 15, 2008

Istigfar Melembutkan Api Kemarahan..

Assalamualaiku. w.b.t.
Pertama skali, ambe memohon ampun maaf kerna tidak berkesempatan untuk mengupdatekan store kuliah ini pada minggu lepas.. bukan malas tapi duk main-main banyak sgt.. heheh ;)

Main-main banyak sangat, hahha.. skali hari ini kene marah di big boss.. mari kita lihat siapa yang kena.. maunyer merah padam telinga ambe tadik.. terasa nak menjawab ada gak tadik.. apa dia ingat dia sorang jer buleh marah.. alhamdulillah.. teringat pesan ustaz.. time dia marah-marah tahap gaban ambe try beristigfar slow-slow dalam hati.. Benar skali, api kemarahan dalam hati ini menjadi reda.. syukur yang amat sangat.. kalau tak masakan ambe dapat mengupdate siri kuliah kat store nie ;) teringat gak ustaz suruh bang (azan) kuat-kuat kalau polis/jpj nak saman, ingat la nak praktik dlm opis boss tadik.. hehhe.. tapi tak buat.. tengok la.. mungkin lain kali kot..

Wokeh.. nak membebel panjang2 pon tarak idea.. kang tak pasal-pasal boss muncul kat blakang mau nyer kene penampor.. Wassalam..

Senarai Update Kuliah Ustaz Azhar Idrus [160408]:
1- Qiamullai vs Kareoke
[Bil dalam playlist: 92]
2- Banduan Akhirat
[Bil dalam playlist: 93]
3- 12 Ribu Dosa
[Bil dalam playlist: 94]
4- Adab Sembelih
[Bil dalam playlist: 95]
5- Bab Jenazah
[Bil dalam playlist: 96]
6- Cahaya Al-Kahfi
[Bil dalam playlist: 97]

1 comment:

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI